Krydstogt i Middelhavet med Norwegian Jade

En ferieberetning fra et fantastisk krydstogt i middelhavet for både børn og voksne

Da min mand og jeg blev gift tilbage i 2002 havde vi en fantastisk bryllupsrejse ombord på et flodkrydstogt på Nilen. Vi havde nogle helt enestående oplevelser, som var en kombination af at opleve alle de gamle templer og gravkamre langs med Nilen og den luksus og afslapning som man finder på et krydstogtskib, vi lovede derfor hindanden at når vi havde kobberbryllup ville vi gøre det igen – altså tage på krydstog!

12½ år går hurtigt, og i foråret kunne vi fejre vores kobberbryllup og som sagt i den anledning har vi i efteråret afsluttet vores kobberbryllupsrejse – Et virkelig dejligt krydstog på middelhavet.

Fra Venedig til Kusadasi

7n_Jade_AdriaGreeceTurk_VCE
Sejlruten fra Venedig til Kusadasi

Vores krydstogt startede i Venedig hvor vi kunne starte vores syv dage lange rejse. Vi kunne se frem til besøg i byerne Split og Dubrovnic i Kroatien, Athen i Grækenland og Kusadasi i Tyrkiet. Ud af de syv dage som vores tur varede havde vi to dage på havet, hvor vi bare kunne nyde alt hvad Norwegian Jade havde at byde på.

Jeg har valgt at gemme lidt på hvad skibet kan tilbyde af aktiviteter til et senere indlæg. Som du finder her.

En by set fra sø-siden, er bare noget helt særligt!

Hvis du selv holder af at sejle, forstår du sikker hvad jeg mener med, at man først rigtig har forstået hvor smuk en by kan være, når man har set den fra havet.

Herunder ser du et udpluk af de byer vi besøgte og hvordan de ser ud fra sø-siden

Afsejlingen fra Venedig

Vores tur startede med, at vi kunne nyde afsejlingen gennem Canal Grande. Jeg har aldrig selv før været i Venedig, men jeg må sige, at jeg var virkelig imponeret over hvor smuk den er fra sø-siden, de ufattelig mange smukke bygninger med kupler og spir som rækker op mellem de tætte huse. – Det var virkelig et smukt syn og den perfekte start på vores ferie.

Mange Hilsner

Stine

Markedsfør din side

2 thoughts on “Krydstogt i Middelhavet med Norwegian Jade”

  1. Hej Ellie
   Hvor er det dejligt at du deler min begejstring! Det er virkelig smukke byer, middelhavets skjulte perler, vi blev virkelig taget med storm, vi vidste godt ar det var spændende byer vi skulle besøge men det er nu dejligt at man kan blive imponeret på den måde.

   Hilsen Stine

   Like

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s