Pireus, Athen – En dag på Akropolis

Pireus, Athen - En dag på Akropolis

På fjerde dagen ankom vi til Pireus havn tidligt om morgene ca. kl. 7.00 det var rigtig rart at vi havde en kahyt med egen balkon hvorfra vi nyde indsejlingen i fred og ro. Temperaturen var ca. 22 grader og det var skønt at kunne finde sommertøjet frem igen.

Akropolis – Et must for historieelskere

Pireus ligger tæt på Athen og var derfor en oplagt mulighed for at få set Akropolis. Vi havde på forhånd booket en guidet tur til Akropolis gennem krydstogtselskabet. Når man kun har otte timer til at opleve byen, er det med at være forberedte, specielt når man som os interesseret os meget for historie, det ville have været så ærgerligt hvis vi ikke nåede en tur på Akropolis.

Har du set Akropolis vil du sikkert give mig ret i at det er en stor oplevelse og at man ikke kan lade være med at blive betaget af templernes størrelse og stå tilbage med en undren over hvordan det har været muligt at bygge så holdbare monumenter i massiv marmor helt tilbage i oldtiden.

Efter turen på Akropolis havde vi tid til at gå en tur i byen. Byen er som de fleste andre storbyer, der er mulighed for at shoppe og spise noget god mad, men som sådan er Athen ikke en by som vi higer efter at komme tilbage til, men oplevelsen på Akropolis ville vi ikke have været foruden.

Da vi kom tilbage til skibet stod solen højt på himlen og temperaturen lå omkring de 24 grader -efter en lidt let frokost var der god tid til en dukkert i poolen og en lille eftermiddags lur inden afsejlingen. Vi fandt hurtigt ud af at det var hyggeligt at nyde afsejlingen med en lille drink.

Mange Hilsner

Stine

Markedsfør din side

1 thought on “Pireus, Athen – En dag på Akropolis”

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s