Weekendtur til Van Der Valk

I slutningen af december havde vi et lille weekendophold på ferieresortet Van Der Valk, kun 30 min. fra færgen i Rostock. Et feriecenter som byder på masser af aktiviteter for hele familien hele året rundt.

Ca. 30 min. kørsel fra Rostock ligger ferie resortet Van Der Valk. Van der Valk er en Hollandsk kæde af hoteller og ferieresorts som vi kender det fra Lalandia herhjemme. I forbindelse med vores juletur til Rostock tog vi to overnatninger på Van der Valk, hvor vi havde en dag med badeland, legeland og legplads og en dag på julemarked i Rostock.

Perfekt for børnefamilier!

Van Der Valk er et stort feriecenter, som byder på masser af aktiviteter for hele familien såsom subtropisk badeland, indendørs legeland, bowling, ponyridning og hvis børnene har lyst kan de hver dag komme i Solino Child Club, hvor de kan lege med andre børn og deltage i masser af arrangementer.

Subtropisk badeland

De fleste børn elsker at komme i badeland, og har du læst mit tidligere indlæg om vores krydstogt i Middelhavet ved du nok at mine børn bestemt ikke er nogen undtagelse. Badelandet var bestemt populært og især vandrutsjebanerne blev brugt flittigt. Der var både vilde rutsjebaner, boblebad og et børne bassin hvor den lille kunne være med. I børne bassinet var der både rutsjebaner og grotter man kan gemme sig i.

Udendørs var der en “Wild river Fluss” altså en vandrutsjebane med kraftig strøm.

Indendørs legeland

Inden dørs legepladsNår man vælger at holde en lille ferie her i norden på denne årstid er det rigtig rart at der er et indendørs legeland til børnene. Selvom man ikke tager skade af at komme udenfor om vinteren, så er det nu alligevel rart at de kan få brændt noget energi af når det regner. Hos Van Der Valk var der et rigtig godt legeland med forskellige klatretårne og rutsjebaner hvor man nemt kan få flere timers leg til at gå. Der var også Playstation hvor det godt kunne betale sig at lede efter faderen hvis han skulle gå hen og blive væk.

Udendørs legeplads

Vi var ret heldige med vejret den her weekend sidst i december og kom også ud på den udendørs legeplads. Den var rigtig stor, og jeg kan forestille mig at der er masser af børn her om sommeren.Den store legeplads på Van der Valk

Det lille hus er SOLINO kidsclub huset, hvor man kan aflevere sine børn, her er der masser af lege og aktiviteter. Vores børn var ikke i SOLINO club, men der var masser af aktiviteter i deres program såsom “school of witchcraft” “kids disco”eller “DIY factory”.

Aktiviteter for hele familien

Ud over badeland, legeland og kidsclub, var der også bowling, ponyridning, minigolf samt en masse fælles aktiviteter som man kunne deltage i såsom guidede vandreture i naturen, bueskydning, Aqua fitness, bingo mm. Da vi ankom fik vi et program for alle weekendens aktiviteter.

Aktivitets programAktiviteter kun for voksne

Van Der Valk er helt sikkert et rigtig godt sted at tage til med børn, men voksne uden børn kan sagtens tage dertil og få en rigtig dejlig weekend. Ikke langt fra Van Der Valk Linstow ligger en 18 hullers golfbane, som man kan benytte. Man kan bestille en af de mange spa behandlinger eller benytte det store saunaområde som byder på flere forskellige typer sauna bla. damp og udendørs finsk sauna.

Er man til fest og Hansi Hinterseer, afholder Van Der Valk også store arrangementer hvor man kan tage et weekendophold med fest og levende musik. Van Der Valk har to store, og jeg mener virkelig store festsale, hvor der er plads til rigtig mange mennesker. I øvrigt kan man stikke af fra julen- eller nytårets stress og jag og fejre det på Van Der Valk, hvor man sammen med andre kan holde en kæmpe fest med levende musik og underholdning.

Overnatning og mad

Vi havde bestilt vore ophold gennem FDM-travel som på det tidspunkt havde et vanvittigt godt tilbud på overnatning og fri adgang til badelandet til bare kr. 900 for to nætter. Vi fik et rigtig fint lille hus, med køkken, bad og toilet samt to soveværelser, det var et rigtig fint hus, hvor vi sagtens kunne se os selv overnatte igen en anden gang og muligheden for selv at kunne lave morgenmad og lidt frokost gør også at man sagtens kunne holde en længere ferie der. Køkkenet var dog lille, så det sætter sine begrænsninger i forhold til aftensmaden.

Vi havde bestilt al inklusive,  til morgenmad var der en ganske fin morgenmadsbuffet. Frokosten var buffet i a la Carte restauranten og aftensmaden blev serveret i de tre forskellige restauranter som lå ved Van Der Valk Plaza i centrum af hovedbygningen.

Aftensmaden var udmærket, som nævnt kunne man frit vælge om man ville spise i den argentinske, asiatiske eller den italienske restaurant. På alle tre restauranter var der buffet. og det var sådan indrettet, at man selv bestemt hvor man hentede sin mad, man kunne altså godt sidde i den italienske restaurant og gå over i den argentinske og hente mad, udvalget var derfor ret stort og der var skiftet ud i retterne, så det var ikke det same mad som man blev præsentere for hver dag.

Vi ville ikke bestille al inclusive hvis vi skulle dertil igen, maden var ude mærket, men vi kunne lige så godt selv lave vores morgen mad og frokost, og måske spise i a la arte restauranten til aften. Hvis vi skal dertil igen, bliver det nok også mere for at opdage alle de mange til som der er i området hvorfor vi måske ikke engang vil være “hjemme” for at spise.

Hvorfor Van Der Valk?

Vi tog til Van Der Valk fordi at vi trængte til en lille weekendtur og samtidig komme en tur på julemarked i Rostock. Men hvis I er en familie som godt kan lide at tage på ophold steder som Lalandia, så kan det godt anbefales at kigge efter nogle af de mange ferieresorts som ligge lige syd for den Tyske grænse.

Jeg nævnte tidligere at vi have booket vores ophold for kr. 900 gennem FDM, det var godt nok en særlig kampagne som FDM kørte på daværende tidspunkt, men generelt gælder det at det er billigere at leve og bo i Tyskland. Et ophold hos Van Der Valk koster næsten det halve af hvad et ophold hos Lalandia Rødby koster og du sparer endnu mere hvis du sammenligner med Billund. Badelandet hos Van Der Valk er ikke lige så stort som Lalandia men ganske fint og vi fik mange timer til at gå der. Men Van Der Valk has også meget andet at byde på end lige badelandet og når man sammenligner prisen syntes jeg helt bestemt at man får meget for pengene.

Bor man på Sjælland skal man selvfølgelig lægge ekstra udgifter til færgen, men så kan man til gengæld også få grænseshoppet lidt.

En anden ting er hele området ved Kakower See hvor Van Der Valk ligger her er også rigtig mange aktiviteter og spændende seværdigheder. Såom gamle slotte, herregårde, naturparker og en ret stor ZOO i Rostock.

Hvis mit indlæg her har givet dig lyst til at køre en tur til Tyskland, har jeg lagt et link HER til en tysk hjemmeside hvor du kan se flere af de aktiviteter som er i området lige når du kommer over på den anden side hvis du sejler med Gedser-Rostock færgen.

Har du selv fået lyst til at tage til Van der Valk, kan du finde mere information på deres hjemmeside HER

De bedste hilsner Stine

Markedsfør din side

Danmarks bedste rejseblog

4 thoughts on “Weekendtur til Van Der Valk”

  1. Hej Mia
   På nuværende tidspunkt sender jeg ikke nyhedsbreve ud. Men du kan følge mi på Instagram @eventyrrejser og skrive dig op til at få notifikationer hver gang jeg poster et nyt indlæg. Det gør du ved at indtaste din email lidt længere nede.
   Hilsen Stine

   Like

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s