Ta’ på badeferie i Tyskland

Inden for ganske kort køreafstand fra den Danske grænse, kan du ret hurtigt komme til mange forskellige ferieresorts i Tyskland.

Med et besøg på et ferieresort med indendørs subtropiskbadeland, behøver man slet ikke at rejse så langt væk for at få en følelse af sydlig himmelstrøg. Den nordlige del af Tyskland har mange badelande som man nemt kan komme til på en lille køretur fra den Tyske grænse.

Tropisk badeland i Tyskland

Mit seneste indlæg om vores lille weekendtur til Van Der Valk fik rigtig meget opmærksom, hvorfor jeg her har lavet en lille guide til badelande i Tyskland. Vinterferien er lige om hjørnet, måske i trænger til at komme en lille tur væk med familien.

Hvorfor lige Tyskland? Det er nemt og hurtigt at komme til den Tyske grænse og det er væsentlig billigere at tage til Tyskland og holde en lille weekend eller ferie, end det er at gøre det herhjemme i Danmark, opholdet er ofte billigere og det er billigere både at gå på restaurant og købe mad i Tyskland.

Jeg har i indlægget samlet en række af de ferieresorts som byder på indendørs badeferie for hele familien. Vi har kun selv være nogle få af stederne så har du egne erfaringer med stedet, må du meget gerne skrive dem nede i kommentarerne.

Weissenhaeuser Strand

Weisenhauser-strand-vandlegepladsKun en halv times kørsel fra Putgarden færgehavn ligger Weissenhaeuser Strand, et feriecenter med masser af muligheder for overnatning, tæt på stranden med legeland og et stort vandland med masser af sjov for hele familien. Vi har ikke selv været ved Weissenhaeuser Strand, men kender flere som har og giver det den varmeste anbefaling. Du kan finde flere informationer om Weissenhaeuser Strand på deres hjemmeside her

Rügen Hotel og ferienpark

Rügen Hotel og feriepark, badeland
Rügen Hotel og feriepark, badeland

 

Med halvanden times kørsel fra færgehavnen i Rostock kan du komme til øen Rügen. Her ligger Rügen Hotel og ferienpark. Her er ud over badelandet mange andre aktiviteter både sommer og vinter, har du selv været på Rügen Hotel og Ferienpark, må du endelig skrive en kommentar om stedet. Du kan komme direkte til deres hjemmeside her .

Tropical Island – Ved Berlin

tropical-islands lagunen og sandstrand

Tropical Island ligger ved Berlin og går vel ikke under kategorien som værende tæt på, men jeg mener nu alligevel at det fortjener at komme med i et indlæg om badeferie i Tyskland. Tropical Island er Europas største tropiske badeland, det er så langt, at Eiffeltårnet kan ligge ned inden i det og Frihedsgudinden kan stå op derinde.

Det helt særlige ved Tropical Island er at det er bygget op med det koncept at man skal føle at man virkelig er på ferie på en tropeø, man kan i bogstaveligste forstand holde en uges ferie derinde, det har åbent 24/7 og har du lyst til det kan du leje et telt eller en luksus hytte tæt på et tropisk vandfald. Om aftenen er der underholdning og forskellige aktiviteter man kan deltage i. Der er selvfølgelig også forskellige restauranter at vælge imellem.

I midten af Tropical Island er der lavet en relativt stor regnskov med tropiske planter og dyreliv. Har man lyst til at se Tropical Island fra oven, kan man komme ud og flyve i luftballon inden i aqua domen. Det er lidt svært at forestille sig hvor stort det er, men det er altså ret imponerende.

Vi har selv været på Tropical Island en enkelt dag i forbindelse med at vi havde en uges ferie i Berlin. Vi tog toget fra Ostbahnhof og det var nu ret nemt at komme dertil også selvom man ikke er i bil. Man behøver altså ikke at tage flere dage derinde, personlig kunne jeg ikke se os selv være der i mere end en dag, men en overnatning kunne nu nok have været meget sjovt. Hvis ikke man har lyst til at sove i den varme tropeluft, er der masser af muligheder for at overnatte på campingpladser i nærheden.

Udover selve badelandet er der et stort wellnessområde med spa og sauna, der kom vi ikke ind, da vi havde tre børn på henholdsvis 2½, 3 og 7 år med. Unge under 15 år havde ikke adgang til spa og sauna.

Jeg har nogle enkelte anbefalinger hvis du selv overvejer at tage til Tropical Island, sørg for at have nogle badetøfler/sko med, af en eller anden underlig årsag har man valgt at lægge brosten på stierne, er de er meget skarpe og ubehagelige at gå på med bare tær.

Overvej hvor mange penge i vil bruge på sådan en dag/ophold, det er ret dyrt at købe både mad og drikke på Tropical Island og hver tur i vandrutsjebanerne koster penge, hvilket vi var ret skuffede over. Alle personer over fire bliver udstyret med et armbånd som scannes hver gang man køber noget eller tager en tur i rutsjebanen og så betaler man når man checker ud, vi valgte at konfiskerer vores børns armbånd for at holde øje med forbruget.

Vil du vide mere om Tropical Island eller har du fået lyst til selv at tage en tur dertil, kan du finde meget mere information på Tropical Island egen hjemmeside her.

Van Der Valk ved Linstow

Van Der Valk ferieresort og badeland

Du kan komme til Van Der Valk på ca. en halv time fra færgen i Rostock, vi var der selv i slutningen af december måned og vi havde en skøn weekend der. Der er et ferieresort som har virkelig mange aktiviteter at byde på og det at det er så hurtigt at komme dertil gør det meget attraktivt for os. Du kan læse meget mere om Vander Valk i mit tidligere indlæg ved at trykke her.

Wyndham Hansedom Stralsund

Wyndham Strasslund Hotel

85 km. fra Rostock ligger wellnesshotellet Wydham Hansedom Stralsund som har et “Leissure and Recreationpark” som bl.a. byder på tropisk badeland og spa og wellness.

I øvrigt ligger hotellet tæt på øen Rügen og byen Stralsund som byder på masser af oplevelser. Vi har ikke selv været på dette hotel, så har du oplevelser derfra hører jeg meget gerne fra dig.

Bispingerheide – Syd for Hamburg

Badeland-Bispingerheide

Bispingerheide ligger 60 km. syd for Hamburg, så der er en god køretur derned, men hvis man gerne vil holde en længere ferie, mener jeg helt bestemt at Bispingerheide fortjener at komme med i overvejelserne. Her er massere at lave for hele familien både ude og inde. Men specielt badelandet syntes jeg er attraktivt, her er alt hvad der skal være, vandrutsjebaner, bølgebassiner, wildwater strøm og børneområde. Har du stor mod på at lære at dykke, kan de også komme på dykkerkursus.

Ydermere ligger Bispingerheide i et område hvor vi sagtens kunne finde nok oplevelser til en længere ferie eksempelvis i sommerferien. Vi har ikke selv været der, så har du erfaring med stedet hører jeg meet gerne om din oplevelse. Vil du vide mere om Bispingerheide kan du komme til dere hjemmeside her.

Pris og bestilling af badeferie i Tyskland

Dette indlæg er ikke sponsoreret af nogle rejeselskaber eller nogle af de nævnte ferieresorts, jeg har derfor ikke at oplyst priser på de enkelte steder, men i stedet valgt at indsætte links til nogle af de rejsebureauer som udbyder ophold på de enkelte resorts, i nogle tilfælde kan det måske også betale at booke opholde direkte hos feriestedet.

Links til rejsebureauer:

FDM-Travel – Friferie – Novasol – DTF-Travel

Jeg håber at dette indlæg har givet dig inspiration til familiens næste “tropeferie” og har du ellers nogle gode tip eller særlig erfaringer med badelande i Tyskland, så vil jeg rigtig gerne høre fra dig vi kommentarfeltet.

De bedste hilsner Stine


Markedsfør din side

Dette indlæg er ikke sponsoreret af nævnte resorts eller rejsebureauer

Eventyrrejser deltager i Danmarks bedste rejseblog, vil du stemme på din favoritblog, så kan du komme til afstemningen ved at trykke på billedet herunder

Danmarks bedste rejseblog

 

3 thoughts on “Ta’ på badeferie i Tyskland”

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s