En tur på krydstogt

Originally posted on Freja Marie:
Min mor har en rejse blog der hedder eventyrrejser hvor hun skriver om forskellige rejser som vi har været på og hun kunne godt tænke sig at jeg skrev et indlæg om hvordan det var at være barn på rejsen. I det her indlæg vil jeg gerne fortælle hvad vi lavede…

Min datter Freja på 10 år. Blogger selv, og har indvilliget i at fortælle lidt om hvordan det er at være barn og komme med på krydstogt. I kan læse hendes indlæg her.

Freja Marie

Min mor har en rejse blog der hedder eventyrrejser hvor hun skriver om forskellige rejser som vi har været på og hun kunne godt tænke sig at jeg skrev et indlæg om hvordan det var at være barn på rejsen. I det her indlæg vil jeg gerne fortælle hvad vi lavede den første og anden dag på krydstogtet.

View original post 732 more words

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s