Disneyland Paris

Mit første indlæg om Disneyland Paris handler egentlig mest om den magi man møder når man træder ind i det skønne eventyrland.

Hovedindgangen til DisneyLand Paris og samtidig det store Disneyland Hotel

Jeg har været i Disneyland Paris tre gange første gang var jeg femten og de to sidste gange har været med min mand og børn, og en ting er sikkert, jeg elsker det og er fuldstændig lige så begejstret som mine børn er.

Hele eventyret som man for nogle få dage bare bliver suget ind i for bare at lade sig rive med i fortryllelsen og fuldstændig flytte fokus fra verden til alt det som foregård omkring en og bare leve i nuet.

Er Disneyland ikke lidt overdrevet?

Jo helt sikkert, Disneyland er kun for dem som godt kan li’ Disney og som måske også forstår magien. Over alt i parken vrimler det med små piger klædt ud som Askepot, Snehvide, Rapunzel eller hvem deres ynglingsprinsesse måtte være. Selv granvoksne kvinder har set sig nødsaget til at købe et krystaldiadem i en af de mange butikker, for i Disneyland er man en prinsesse hvis man selv syntes det.

Over alt i parken bliver der spillet en form for march musik, og man skal virkelig ta’ sig selv i ikke at gå enten i takt eller simpelt hen bare begynde at danse, men hva pokker – det gør alle andre også – Man kan virkelig ikke lade være! Er det for meget? – Ja det er det! som sagt enten elsker du det, eller også skal du nok bare blive hjemme.

Torneroses ikoniske slot som står i alle Disneys parker over hele verden
Torneroses ikoniske slot som står i alle Disneys parker over hele verden

Disney gør bare ikke noget halvt

En af de ting som vi virkelig var imponeret over, var hvordan det hele i parkerne er arrangeret og hvordan den service som vi fik uanset om det var i receptionen, ved en forlystelse eller på hotellet. Alle medarbejdere var super børnevenlige. På hotellets restaurant var der en tjener som ikke lavede andet end at sørge for at børnene havde hvad de skulle ha’ af drikkevarer og generelt bare snakkede med dem. På ankomstdagen hvor man lige skal tjekke ind på sit hotel og hvor børnene er helt elektriske og godt kan være noget utålmodige, så vi hvordan selv piccoloerne lige gik forbi og pustede en ballon op og underholdte mens vi voksne kunne klare det praktiske i fred og ro. Selvfølgelig kom der også Disneyfigurer forbi og hilste på de nyankomne børn. Det var bare de små ting som til sammen gør hele opholdet super godt.

Parken og paraderne

Selve parken var bare snorlige, og der går hele tiden medarbejdere rundt og gør rent. Udsmykningen var tilpasset årstiden. Særlige begivenheder såsom Halloween og jul bliver også fejret med særlig pynt og parader. Vi var der i oktober måned hvor der var pyntet op til Halloween og generelt var parken præget af efterår.

Den store parade kørte gennem Main street to gange om dagen. Den var meget imponerende og tog ca. en halv time.

Paraderne var en god blanding af de store paradevogne og disney figurer som går og danser rundt på vejen.


 

Lys og det afsluttende fyrværkeri

Når mørket falder på kommer der lys i alle bygninger og særligt det store slot bliver midtpunktet for fyrværkeriet, som markere at nu lukker parken.

Denne video er måske lidt lang, men viser meget godt hvor imponerende fyrværkeriet og hele det afsluttende show er.

  
Vi har været i Disneyland Paris sammen som familie to gange og vi skal helt sikkert dertil igen. Vi drømmer selvfølgelig også om at komme til USA og se de rigtig store parker, men for nu er det rimeligt overkommeligt med en to timers flyvetur til Paris.

Jeg arbejder på at lave nogle forskellige guides til hvordan man kan planlægge nogle gode dage i Disneyland. Så har du spørgsmål så skriv dem endelig til mig, så kan jeg også få det med.

 

De bedste hilsner

/Stine

Markedsfør din side

2 thoughts on “Disneyland Paris”

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s