Mit verdenskort

Verden er stor, og når jeg kigger på mit Verdenskort, kan jeg godt se at jeg mangler at se eventyrligt meget endnu – ikke desto mindre glæder jeg mig over alle de dejlige oplevelser jeg har haft på mine mange rejser.

Lande jeg indtil nu har besøgt

Vi elsker at rejse og opleve nye lande og byer, se hvad hver især har at byde på, smage ny mad og blive overrasket over hvor spændende den enkelte destination kan være.

Dette blogpost kommer forhåbentlig til konstant at være i forandring. Jeg sad en dag på Tripadvisor og kiggede lidt på hvor i verden jeg har været og hvor mange byer jeg alt i alt har besøgt i mit liv. Indtil nu er det blevet til 18 lande og 49 byer.

Størstedelen af min rejser har være inden for Europa, en enkelt gang har jeg været i Egypten som er det sydligere, det Nordligste har været under vores tre år på Grønland hvor vi besøgte Nuuk, jeg har altså hverken krydset polarcirklen eller ækvator -begge dele står ret højt på listen.

Lande og byer i Europa

Byer og lande som jeg indtil nu har besøgt
Byer og lande som jeg indtil nu har besøgt


Sverige – Stockholm, Visby (Gotland)
NorgeOslo, Bergen, Stavanger
TysklandBerlin, Hamburg, Bremen, Rostock, Flensborg, Kiel (har sejlet gennem Kielerkanalen)
Spanien – Barcelona
Estland – Tallin
Polen – Swinoujscie
Tjekkiet Prag
HollandAmsterdam, Rotterdam, Leiden
FrankrigParis,
EnglandLondon
IrlandDublin
Italien Venedig, Rom
KroatienSplit, Dubrovnic
GrækenlandAthen
Tyrkiet Effesus
GrønlandGrønnedal/Ivigtut, Arsuk, Nuuk
Island – Keflavik
EgyptenCairo, Aswan,  Saqqara, Luxor, Edfu, (har sejlet på Nilen, fra Aswan til Luxor)
Danmark Det er ret svært at opgøre, helt fra barn af har jeg været på ferie rundt omkring i hele Danmark inkl. Bornholm

Har du lyst til at få opdateringer når der kommer nye indlæg, så kan du følge min Facebookside her


Markedsfør din side

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s