Hotelanmeldelse af Tullia e Prisca Relais i Rom

Anmeldelse af hotel i Rom, et lille hotel med en meget central placering og til en ganske fornuftig pris

Hotel Prisca Relais er et lille hotel med en central placering til en ganske fornuftig pris. Normalt kan vi egentlig godt li’ hotelluksus og sætter stor pris på at nyde vores morgenmad i fred og ro inden vi skal i gang med dagens program. Men denne gang valgte vi vores hotel ud fra placering og pris.

Hotellets placering

Tullia e Prisca Relais ligger kun 200 meters gang fra Colossuem metro station og derfor et helt perfekt udgangspunkt når planen med turen netop er at få set de mange oldtidsminder som er placeret i midten af Rom. Hotellet ligger i en lille sidegade godt gemt i et lejligheds kompleks, der var ikke meget som indikerede at her ligger et hotel. På hotellet var der ni værelser med eget bad og toilet, receptionen havde kun åbent fra 9-14 og vi havde undladt at bestille morgenmad. Derfor kunne vi meget nemt holde udgifterne på et fornuftigt plan.

Værelset var udstyret med eget bad og toilet. En god stor seng, med hvad der nok er det vigtigste for at jeg får en ordentlig søvn, en ganske god hovedpude. Der var en minibar, fjernsyn, hårtørre og toiletartikler bla. En shampoo som ikke filtrer håret fuldstændigt. Vigtigst af alt, der var pænt og rent og rengøringen kom hver dag og skiftede de håndklæder som vi havde brug for.

Hotelservice

Inden fra afrejse Danmark modtog vi en mail fra hotellet hvor vi fik en god vejledning til hvordan vi nemmest kom frem til hotellet både med det offentlige, men vi blev også tilbudt at hotellet kunne arrangere transfer til os fra lufthavnen. Vi blev taget rigtig pænt i mod i receptionen da vi ankom, vi fik en lille guide til hvordan vi nemmest kom til de vigtigste seværdigheder og hotellet havde gode aftale med restauranter  i området som vi fik lidt rabat hos.

Derudover er der gratis WiFi, aircondition, bagage opbevaring, mulighed for at leje segways, mulighed for at bestille guidede ture, rabat på fitness center og spa som lå i nærheden.

Som sagt var der ikke noget helt ekseptionelt ved Prisca Realais, men på den her tur havde vi bare ikke brug for mere, vi stod op kl. 7 og var tilbage igen kl. 22 hvor vi var så udmattede at vi faldt om kuld på hovedpuden. Så på den måde opfyldte Prisca Relais vores behov. Hverken mere eller mindre.

Vi bestilte vores ophold gennem Hotels.com men du kan også bestille direkte på Tullia e Prisca Relais hjemmeside, så er morgenmad inkluderet

Morgenmad eller ej?

Undrer du dig over hvorfor vi valgte morgenmaden fra? Jeg er selv en af dem som rigtig godt kan li’ hotelmorgenmad, men det er bare også noget af det som kan få hotelregningen til at skyde i vejret. Derfor valgte vi at denne gang, at vi ville vi prøve noget nyt. Vi ville spise morgenmad der hvor Italienerne selv spiser morgenmad, eller rettere der hvor de går ind og får deres morgen espresso. Hvis ikke du har oplevet det, vil jeg helt klart anbefale dig at finde en af de små cafeer hvor Italienerne selv kommer, her oplever man den skønne Italienske stemning. Der kommer hele tiden folk ind stiller sig i baren drikker deres espresso og alle snakker med alle, det er rigtig hyggeligt og finder du en cafe hvor der ikke kommer alt for mange turister, så vil de også gerne snakke med dig.

Vi fandt en lille cafe hvor vi kunne få lidt forskelligt morgenmad, både forskellige youghurter, ristede sandwich, wraps og selvfølgelig deres søde morgenbrødstyper. Der ligger mange af den slags cafeer, og prisen er meget fornuftig. Prøv at finde en som ligger i et lidt mindre turiset område, prisen er lavere og kvaliteten er som regel også lidt bedre.
Mange Hilsner

Stine

Markedsfør din side

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s