Anmeldelse af “The Voice of Italy in ancient Rome”

Hvor i verden giver det mere mening at se en opera end i Italien? Præcis! I dette indlæg kan du læse om den koncert vi var til på vores lille tur til Rom.

Jeg har længe godt kunne tænke mig at se en opera, men min mand har været lidt nervøs ved tanken. Derfor fandt vi et lidt mildere alternativ Da vi planlagde vores fire dage i Rom. Vi fandt en koncert hvor man havde kombineret forskellige typer Italienske klassikere med opera og ballet.

Vi tog til koncerten den første aften vi havde i Rom, det var en rigtig god måde at starte vores lille miniferie. Selve koncerten foregik i ruinen Stadio Di Domiziano som Piazza Navona er bygget ovenpå. Selve fundamentet til de bygninger som står rundt om Piazza Navona er bygget med fundamentet på den gamle arena. Piazza Navona har den selv samme form i dag.

Selve koncerten var som sagt et godt mix af kendte operetter fra bla. Figaros bryllup og Barberen fra Sevilla, kendte Italienske melodi grand prix sange og Italienske klassikerere såsom Americano. Vi kendte faktisk alle sangene så selvom alt foregik på Italiensk, så var det slet ikke noget problem at følge med. Sammen med sangerne var der balletdansere som optrådte til musikken.

Både sangerne og danserne gik rundt blandt publikum så selvom man sad ret langt tilbage og havde svært ved at se scenen, så blev man alligevel indraget i og med at kunstnerne sørgede for at have kontakt med alle i publikum.

Har du lyst til at udfordre dig selv kulturelt, men stadig ikke er helt klar til at gå til en rigtig operette, så vil jeg helt klart anbefale dig “The Voice of Italy” vi havde en rigtig god oplevelse. Sangerne var hamrende dygtige, de kunne ikke kun synge, de havde også en evne til  at fange publikum og ved hjælp af en fantastisk mimik bringe humor ind i forestillingen på trods af at vi ikke forstår et ord Italiensk.

Selve ruinen Stadio Di Domiziano hvor forestillingen foregik var også rigtig spændende, og det at man sad midt i det gamle Rom gav også forestillingen et særligt tvist.

Har du selv fået lyst til at se “The Voice og Italy” eller måske er du klar til at se en rigtig operette, kan du se hvilke forestillinger der går hvornår og købe billetterne her 

The Voice of Italy in ancient Rome

Jeg har skrevet lidt nærmere om selve arenaen i mit tidligere indlæg her.

Mange Hilsner

Stine

Markedsfør din side

 

Har du spørgsmål eller kommentarer kan du skrive dem herunder.

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s