Sommerferie i Barcelona

Syv dage i Barcelona er bare ikke nok! I dette indlæg kan du læse lidt om hvordan vi valgte at holde vores ferie sammen med vores børn i den fantastiske storby.

Gaudi's salamander fra Parc Guell

Jeg starter dette indlæg i flyet på vej hjem fra en virkelig skøn sommerferie i Barcelona. Vi forlod et vådt og småkoldt Danmark og kom til varme og solrige 25 grader. Egentlig var vi ret nervøse for om det ville blive for varmt for os med de 25-28 grader som der normalt er i den Spanske storby. Vi kan godt li’ varme, men bliver det for varm syntes vi at det kan være svært at bevæge sig for meget rundt. Men det gik nu ret fint og Barcelona er en by hvor man godt kan finde skyggefulde steder.

Vi har været afsted i syv dage og selvom vi faktisk har haft rimelig meget fart på hver dag, er der bare stadig så utrolig meget som vi måtte vælge fra, både pga. tiden men også af økonomiske årsager, mange af de store turistattraktioner såsom Gaudi’s huse, Sagrada Familia, Park Guel, Cosmo Caixa osv. koster omkring 500 kr. for en familie på fire at besøge, så vi valgte de attraktioner ud som vi helst ville opleve, der blev selvfølgelig også skelet meget til at det skulle være til at have børn med derind.

Her er en liste over de steder som vi sammen valgte at besøge under vores ferie i Barcelona. Der kommer lidt flere uddybende indlæg om de enkelte, men i første omgang kan i her få et indtryk af hvad vi har set.

Vi rejste sammen med min søster og hendes familie,så alt i alt har vi været otte mennesker afsted. Det har givet nogle udfordringer og en smule begrænsninger. Vi har så vidt muligt forsøgt at lave en masse sammen, men vi har også haft dage hvor vi bare var os selv.

Mange dage valgte vi at handle ind til enten frokost eller aftensmad, ikke for at vi skulle stå og lave en masse mad, men simpelthen fordi at i Spanien kan man ret nemt købe virkelig lækker, skinke, pølse, brød samt frugt/grønt til virkelig lave priser. For en almindelig dansker er det faktisk lidt overvældende at komme ind i et spansk supermarked og se alle de lækre skinker som sælges både hele og i skiver til næsten ingen penge, ihvertfald når vi sammenligner med hvad man skal give for delikatesse pålæg hjemme i Danmark.

Vi spiste stort set tapas hver dag, enten til frokost eller aften, nogle dage på vores hotel og andre dage gik vi ned i en park hvor børnene også kunne komme på en legeplads.

Jeg glæder mig til at dele vores oplevelser med dig og håber at jeg kan give dig lyst til at besøge Barcelona, for det er virkelig en spændende by som har fantastisk meget at byde på. Er der noget særligt du gerne vil høre om, så skriv endelig til mig

De bedste hilsener

Stine

Følg Eventyrrejser på Facebook

Markedsfør din side

2 thoughts on “Sommerferie i Barcelona”

 1. Altid skønt med en ‘personlig’ anbefaling og guide! Min kæreste har lige været på fodboldtur til Barcelona, og der var jeg (heldigvis, he he) ikke med. Men han har fået ‘blod på tanden’ og har besluttet at næste år kunne en (sommerfeire)tur derned godt komme på tale! Det er jeg bestemt ikke afvisende overfor, jeg har efterhånden hørt rigtig mange gode ting om den storslåede smukke by!

  Knus Rikke!
  / http://www.sondagshjerte.blogspot.dk

  Like

  1. Hej Rikke

   Tak for tilbagemeldingen – det betyder rigtig meget at jeg kan give noget videre med min blog.

   Barcelona er virkelig en fantastisk by uanset hvilken måde man ønsker at holde sin ferie, den har så meget at byde på at det for os ihvertfald vil kræve mange flere ferier for at nå bare de ting som vi gerne vil se. Så fra mig er der kun at sige “Se at få bestilt”;-)

   De bedste hilsner Stine

   Like

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s