Sådan kommer du nemt fra lufthavnen til Disnyeland Paris

Skal du en tur til Disneyland? Jeg kommer her med lidt gode råd til hvordan du nemmest og billigst kommer fra lufthavnen og direkte ind i eventyret.

En lille guide til hvordan du nemt kan komme frm til Disneyland Paris

Jeg har samlet en lille guide til hvordan du nemt kan komme frem til Disneyland® Paris, når først du er landet i Paris der er nemlig flere løsninger til hvordan du kan komme frem og der er stor forskel på både pris og transporttiden.

Kom nemt fra lufthavnen

Er du fløjet til Paris og skal videre mod Disneyland® har du to muligheder, Disneys egen transfer ordning som foregård med bus eller toget som afgår fra lufthavnen og til stationen Val d’ Europa hvorfra du kan tage en gratis bus til dit hotel, eller gå direkte til hovedindgangen til Disneyland®.

Hvad er så forskellen på de to muligheder?

Disney transfer

Bussen afgår hver time fra lufthavnen og kører dig direkte til dit Disneyhotel eller hovedindgangen til Disneyland® Paris. Turen tager ca. En time alt efter hvor meget trafik der er rundt om Paris. Prisen er ca. 120 kr. Pr. Person. Man kan ofte booke bussen samtidig med at man bestiller sit ophold, men ellers kan du se mere om bussen her.

Du kan køre med Disney transfer fra både Charles De  Gaulle og Orly Lufthanen.

Toget direkte til Disneyland Paris

Der er faktisk to muligheder for at tage toget til Disneyland® og de er begge billigere end transfer bussen men der er stor forskel på hvor hurtigt du kommer frem. Begge toge kan du tage fra lufthavnen.

Ved togstationen Marne La Vallee som ligger nærmest midt i Disneyland® Paris Resortet, kan du tage de gratis busser som kører mellem de forskellige Disneyland® hoteller, så du behøver ikke at være nervøs for at du skal slæbe for meget rundt på din baggage.

Læs også tidligere indlæg om Disneyland® Paris

TGV toget direkte til Disneyland® Paris

Er et højhastighedstog som får dig frem til Dineyland® Paris på ca. 10 min. TGV toger går direkte fra Charles De Gaulle lufthavs terminal 2. afgår ca. hvert 20 min og kører dig direkte til stationene Marne La Valee.  Prisen varierer meget vi snakker mellem 18 og 40 euro udfra tid på dagen samt udbud og efterspørgsel, så hvis du allerede nu ved at du vil tage toget, så bestil billetterne hjemmefra. Du kan finde priser og afgange via SNFC’s side.

RER toget til Disneyland® Paris

Hvis du rejser på budget og er villig til at bruge lidt mere tid på transporten, så er der mange penge at spare ved at tage RER toget. For ca. 10 euro kan du taget toget fra Charles De Gaulle og til Disneyland® Paris du skal være opmærksom på at du skal skifte en gang på stationen Charlet les Halles. Turen tager ca. 2 timer alt i alt.

Lander du i Orly kan du tage metroen til Anthony og skiftet til RER toget, skal du skifte til den blå RER linje mod Charles De Gaulle og stå af på Charlet les Halles hvor du kan tage toget til Marne La Valee. Det lyder noget besværligt, men i forhold til at tage en taxa eller transfer bussen, så risikerer du ikke at sidde fast i trafikken på vejene.

Hvis du bor i Paris

Er du på ferie i Paris og gerne vil have en enkelt dag i Disneyland®, kan du nemt komme dertil med RER toget. Turen fra Paris tager mellem 40 og 45 mnutter. En billet til Disneyland® Paris koster omkring 8 euro.

Det er altid et spørgsmål om temperament og ikke mindst pengepung hvilken model man vælger, rejser du med et begrænset råderum, vil jeg anbefale dig at vælge RER toget, det tager måske lidt længere tid men så er der penge til en ekstra is eller sodavand.

Første gang vi var i Disneyland® Paris valgte vi at tage Disney transfer, på daværende tidspunkt var det for os den sikre løsning hvor vi ikke behøvede at undersøge noget nærmere, billetten til bussen blev købt gennem FDM hvor vi også havde købt både fly og ophold i Disneyland®.

Anden gang valgte vi at undersøge mulighederne lidt nærmere og fandt ud af at vi kunne komme frem til Disneyland på kun 10 minutter fra lufthavnen med TGV toget – det var så super nemt og eftersom vi havde været i Disneyland® før vidste vi hvordan vi skulle komme videre fra toget. Når man rejser med børn til et sted som Disneyland® har de glædet sig hele vejen hjemmefra og når først de lander i Paris er det i hvert fald efter vores erfaring klart det bedste at komme hurtigt frem og få udløst den spænding som de har gået med så længe.

De bedste hilsner
Stine

Følg Eventyrrejser på Facebook

 

1 thought on “Sådan kommer du nemt fra lufthavnen til Disnyeland Paris”

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s