Om mig

Jeg hedder Stine er Gift og har to børn. I min familie har vi fælles passionfor nye oplevelser, hvad end det er at rejse, spændende storbyer, teaterture eller en rolig tur i sommerhus. Uanset hvor vi tager hen, har alle i familien en forventning om at vi skal opleve noget nyt og spændende for både børn og voksne.

Har jeg noget at byde på?

Jeg har gjort mig mange overvejelser om hvorfor jeg skulle starte min egen blog og hvad den præcist skal omhandle. Jeg er ikke den mest berejste person i kan finde, men alligevel tror jeg at jeg kan byde ind med gode ideer til spændende destinationer og oplevelser som byder på noget som både børn og voksne vil syntes om. På min blog vil du finde mange forskelligartede rejsebeskrivelser, guides og anmeldelser.

Hvor rejser jeg hen?

Når du læser min blog, vil du nok opleve, at der ikke findes nogen rød tråd i hvor og hvordan vores familie holder ferie. Vi går ofte efter de destinationer som kan give os nogle nye oplevelser. Dermed ikke sagt, at vi aldrig tager det samme sted hen to gange – Nogle gange bliver man bare aldrig færdig med at udforske en speciel destination. Men en ting er sikkert, du vil aldrig finde et indlæg som handler om all. Inclusive på et uspecificeret ferieresort.
På min blog vil du kunne læse om forskellige ferieformer såsom, krydstogt i middelhavet, storbyferie i Berlin, camping i Holland, teatertur til London, Sommerhus i Nord Jylland, Julemarked i Hamburg, Disneyland Paris® mm.
Endnu engang håber jeg at du vil blive inspireret og har du spørgsmål, er du velkommen til at kommentere på mine indlæg.

 

 

Kan du li' hvad jeg skriver eller har du spørgsmål? Så hører jeg gerne fra dig!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s